Maak vandaag nog het verschil

Wat kunt u doen?

Eenmalige donatie

Steun de Vrienden van Hospice ‘In Vrijheid’ Waterland. Doneer nu online via Ideal of doe een handmatige overboeking op IBAN: NL 96 RABO 0132 7646 52. Omdat de vriendenstichting de ANBI-status heeft, zijn uw giften aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

DONEER ONLINE

 

Vrienden worden met een periodieke donatie

Vul op onze doneerpagina een maandelijkse of jaarlijkse donatie in en wij heten u van harte welkom als Vriend van Hospice ‘In Vrijheid’. U ontvangt uitnodigingen voor bijzondere evenementen en we houden u graag op de hoogte van ons werk.

Een fiscaal interessante optie is als u een periodieke volmacht opstelt waarbij u vijf jaar of langer een vast bedrag per maand of jaar schenkt aan Stichting Vrienden Hospice ‘In Vrijheid’. Uw giften zijn dan volledig aftrekbaar. Dit kan al snel tientallen euro’s per jaar schelen. Klik hier om de overeenkomst van de belastingdienst te downloaden. Lees het stappenplan op pagina 5 en stuur het ingevulde formulier daarna op naar Stichting Vrienden Hospice ‘In Vrijheid’, Ds Martin Luther Kingweg 2, 1444 ED Purmerend.

VUL FORMULIER IN

 

Erfenissen en legaten

Uw testament is wellicht een gevoelig onderwerp, maar juist met uw nalatenschap kunt u iets betekenen voor anderen. Door (een deel van) uw nalatenschap te bestemmen voor de Stichting Vrienden Hospice ‘In Vrijheid’ maakt u later het verschil voor toekomstige bewoners en hun naasten. Als ANBI heeft de Vriendenstichting vrijstelling van successiebelasting. 100% van uw erfstelling of legaat komt direct ten goede aan onze projecten.

 

Zelf een actie organiseren

Er worden regelmatig acties en evenementen georganiseerd om het werk van de Stichting Vrienden Hospice ‘In Vrijheid financieel te ondersteunen. Ook goede ideeën voor een actie of evenement? Laat het ons weten, dan kunnen we u helpen om deze succesvol te laten zijn.

 

Download hier het donatie formulier >

Geef om het leven